lørdag 30. januar 2010

Morsdag

I bloggen til Kreativ Hobby går det en utfordring, der temaet er morsdag, og du må bruke minst et av Kreativ Hobby sine stempel. Jeg har valgt å lage en eske som skal fylles med noe godt.

Først laget jeg en eske i stiv kartong, som ble kledd med bazzil. Deretter dekorerte jeg den med stempel fra Kreativ Hobby, mønsterpapir, blomster, perlesnor med hjerter og gelantinplate. Esken lukkes ved hjelp av magnet. Vinduet er stanset ut med spellbinders.

fredag 29. januar 2010

Friday sketchers # 87

Utfordringen til Friday sketchers denne gangen var å lage noe etter denne skissen.
Jeg har valgt å lage et bryllupskort. "Til lykke" er skrevet med gullbokstaver, og kom derfor veldig dårlig fram på bildet.
Mønsterark: vellum
Halvperler i gull
Bordpuncher fra Martha Stewart
Bildet er fra eget album
Bokstaver i gull



Tusen takk for flott award:)

Har fått denne flotte awarden av Gry-Beate og Linda. Tusen takk til dere begge to:) For å bli med på denne awarden skal du skrive ti ting som gjør deg glad. Disse ti tingene gjør meg glad:
1) Ungane mine
2) Mannen min
3) Familien min
4) En spillekveld sammen med gode venner
5) Kortlaging selvfølgelig
6) Ei god bok
7) En kveld sammen med "syklubben" De Taletrengte
8) På shopping med Astrid
9) TV2 serier når det er helt stille i huset
10) Melkesjokolade...



Disse ønsker jeg å sende awarden videre til:

tirsdag 26. januar 2010

Venner

Scrappehuset har en utfordring som heter "scrapp ordet # 1, venner. Til denne utfordringen har jeg brukt mønsterark fra papirdesign, stempel fra Wiff of Joy som er fargelagt med Pro Markers, rub on, swirl i grå perler, blomster, tyll og rosa glitterlim.

mandag 25. januar 2010

Bryllupskort

På dette bryllupskortet har jeg brukt stempel fra Magnolia som er fargelagt med Pro Marker. Jeg har maskert rudt stempelet slik at jenta og gutten står nær hverandre. Teksten er skrevet med rub on, ellers har jeg brukt tyll, blomster, splittbinders og rundeller.

Sketchy colors og Pro Markers

Denne gangen prøver jeg meg på å levere samme kort til to utfordringer. Sketchy colors utfordring # 8 var å lage noe etter skisse, og Pro Markers utfordring for uke 35 var "girls, girls, girls sammen med hvilke farger du måtte ønske. Jeg har en svakhet for brunt og blått, så dermed var valget ganske enkelt.Motivstempelet er far Magnolia, og er fargelagt med Pro Markers, billettstempelet er fra Kreativ Hobby, men stemepelet på tagen (den positive lov) vet jeg ikke hvor kommer fra. Ellers har jeg brukt splittbinders og blomster.

Friday sketchers, utfordring 86

Utfordringen til Friday sketchers utfordring 86, var å lage kort etter skisse. Jeg har brukt stempel fra Tina Wenke, små blomster i plast og fløylsbånd. Motivet er fargelagt med Pro Markers.

lørdag 16. januar 2010

Sketchy colors utfordring # 6

Legger inn et nytt bidrag til Sketchy colors utfordring 6. Her har jeg brukt stempel fra Tina Wenke som er fargelagt med Pro Markers, mønsterarket er fra Maja Design. Ellers har jeg bruk rub on, glassperler og organsa bånd.

søndag 10. januar 2010

Sketchy colors utfordring # 6

Sketchy color's utfordring denne gangen var å lage noe etter skisse. Jeg har brukt mønsterark fra Daisy Ds, stempel fra hÄnglar (tusen takk for lånet Linda), blomster og halvperler. Motivet er fargelagt med Pro Markers.

lørdag 9. januar 2010

Award

Jeg var så utrolig heldig å få denne awarden av Linda. Jeg ble både overrasket og kjempelad, tusen takk Linda. Du er bare helt super:)

Disse reglene gjelder for awarden:
1. Kopier awarden til bloggen din

2. Link til den personen som ga deg awarden

3. Fortell 7 interessante ting om deg selv.

4. Velg 7 andre bloggere du vil sende awarden til

5. Link til bloggen deres

6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, slik at de får vite om denne awarden.

7 interessante ting om meg selv, det var neimen ikke lett. Men det er jo bare å sette igang.

1. Jeg er et skikkelig skippertaksmenneske, om det dreier seg om jobb, studier, husarbeid, bunadssøm eller hva det måtte være. Jeg jobber absolutt best under press, og det skaper innimellom stor frustrasjon for mine omgivelser.

2. Evig student!!! Jeg storkoser meg med å gå på skolen. Det jeg holder på med nå er barnehagepedagogikk, slik at jeg blir kvalifisert til jobben min (er bl.a. allmennlærer)

3. Jeg har 3 flotte barn og en snill mann, og er dermed verdens heldigste; Emily 19 år, Vemund 11 år og Nils 3 år.

4. Storkoser meg når jeg og noen venninner har spillekveld. Da spiller vi kort, spiser snop, skravler og koser oss.

5. Når en innimellom kan være litt lei, er det veldig godt å kunne ta seg en tur sammen med Astrid og "kjøpe seg en opptur", he, he,he

6. Storkoser meg i jobben min i barnehagen sammen med Linda (som jeg fikk denne awarden av) og alle de andre damene, men skulle veldig gjerne hatt Gry Beate der igjen.

7. Prøver stadig vekk å slutte med å spise sjokolade, det er neimen ikke lett...

Jeg ønsker å sende awarden videre til:

1. Lena Katrine fordi hun lager så mye fint

2. Camilla, Millamy dette var den aller første bloggen jeg var inne og besøkte

3. maya fordi her er det bare så utrolig mye fint, og en stor inspirasjonskilde for meg

4. Randi fordi det er ingen som lager esker som henne

5. Camilla fordi hennes stil appelerer veldig til meg

6. Anita fordi her er det masse fint å hvile øynene på

7. Marianne fordi her er jeg daglig for kikke, bli inspirert og bare for å nyte...

tirsdag 5. januar 2010

A spoon full of sugar, challenge # 85

A spoon full of sugar utfordring 85 skulle inneholde hjerte. Jeg har valgt å lage et enkelt kort med bilde hentet fra internett. blomster bundet sammen til et hjerte og perler. Mønsterarker er baksiden fra en rest av et juleark.

søndag 3. januar 2010

Blog Candy hos Kort og Godt


Kort og Godt har blitt forhandler av Sizzix, og markerer dette med en blog candy!

Sketchy colors utfordring # 5

Utfordringen til Sketchy Colors denne gangen var å kombinere fargene gul, rosa og bronse. Motivstempelet er fra Wiff og Joy, stempelet av krakken er Magnolia. Jeg har limt jenta på med 3d-puter. Ellers har jeg pyntet med rosa blomster, blader, charms i bronse, og fargelagt med Pro Markers.

lørdag 2. januar 2010

Vinduskort

Jeg har laget et bursdageskort med vindu. I vinduet har jeg limt fast gelantinplate. Dette synes jeg ble en fin effekt, og ideen har jeg fått av Randi Stempelet er fra Bildmålarna, annen pynt er blomster, glasssperler og glitterlim. Inni kortet er det en tag til å skrive en hilsen på.

So cute # 5

Thats just so cute utfordring 5 handlet om noe nytt. Jeg har valgt å lage en eske etter Randi sin mal.
Jeg har brukt motivstempel fra Magnolia, charms. hyssing, eyelets, bordpuncher til Fiskars.
Related Posts with Thumbnails