lørdag 27. februar 2010

Ett kort - to utfordringer

Dette bursdagskortet sender jeg til to utfordringer; Just Magnolia, der temaet er bursdag, og til Create 4 Fun, der du skulle følge ei skisse.


Mønsterark - Melissa Franses, stempel - Magnolia, Spellbinders, blomster, charms, halvperler, smykketråd, hyssing, glitterlim, Pro Marker

tirsdag 23. februar 2010

Easel kort

I dag har Gry-Beate og sitti sammen for å lage litt kort, mens småguttane våre har leika. Det blir selvfølgelig mer skravling enn kortproduksjon, men du så koselig :) Jeg fikk laget et easel kort etter skissa til Sketchy Colors.


Dette har jeg brukt: mønsterark - Kaiser Craft, stempel - Popcorn the Bears, knapper, charms med teksten "made for an angel" og "made with love", swirl, hyssing, spellbinders

søndag 21. februar 2010

Et anerledes bryllupskort

Love is in the air - dette er temaet til Thats just so cute i utfordringen So cute 6. Og hva passer vel bedre da enn et bryllupskort. Dette er et litt anerledes bryllupskort, det er laget som en eske, men den kan ikke åpnes. Inni esken er det en "papirrull" med tekst, teksten vises ved at sløyfene på toppen løsnes, og løft i pinnen.

Kortets framside
Kortets bakside, løft opp det hvite kortet og skriv en hilsen.
Sett fra siden. Pinnene med papirrullen er montert i esken før esken er limt sammen.
Esken sett fra toppen. Sløyfene løsnes og pinnen løftes opp, da kommer teksten til syne.
Her ser dere deler av teksten som er på papirrullen.

Mønsterark - 7 gypsis, stempel - Magnolia, Pro Marker, Spellbinders, eyelets, halvperler, organza, blonde, blomster, grillspyd, swirl i halvperler

lørdag 20. februar 2010

Lilla kort

Nå har jeg endelig prøvd meg på et lilla kort. Det er jo så nydelig farge! Dette kortet sender jeg til urfordringen til Passion for Pro Marker, de hadde tema; knapp og sløyfe.

Stempel: Popcorn the Bear

Pro Marker: warm grey 1, 2, og 4, marsh green, olive green, lavender, lilac, amethyst,baby pink og gold

Mønsterark: Maja Design

Annet: organza, blonde, knapper, charms, smykketråd

torsdag 18. februar 2010

Babykort

Jeg fikk de nye stemplene mine fra Popcorn the Bear i dag, og måtte bare prøve et av dem med en gang. De er jo så utrolig søte. Produktet blei et babykort.

Mønsterarkene er fra Melissa Franses, begge stemplene er fra Popcorn the Bear, ellers har jeg brukt swirl og Spellbinders.
Mønsterarkene er veldig lyse i fargen (og jeg er ingen mesterfotograf), så derfor er det ikke lett å se at det er små lam på mønsterarket, og at borden er preget.

tirsdag 16. februar 2010

"Fyrask"

Jeg har laget et kort / gaveeske av fyrstikkesker, det blir fire små rom som kan fylles med noen overraskelser. Utfordringen til Sketchy colors denne uken var å kombinere fargene rosa, lys grønn og mørk grønn.


Mønsterark: Melissa Franses

Stempel: motiv - Magnolia, tekst - Kreativ Hobby

Annet: spellbinders, halvperler, blomster, knotter

fredag 12. februar 2010

Noen du er glad i...

Å lage kort til noen man er glad i er en koselig syssel. Dette kortet sender jeg til to utfordringer; Just Magnolia og Srappekammeret. Just magnolia har som tema LOVE, og Scrappekammeret har som tema, NOE ELLER NOEN DU ER GLAD I, da passet det jo godt med et kort til datteren min.

Mønsterark: Melissa Franses

Stempel: Magnolia

Annet: blomster, blader, bånd, nåler, glitterlim

onsdag 10. februar 2010

Bursdagskort

Her er et enkelt burdagskort til ei jente som fyller tre år, og er helfrelst i Pippi! Bildet har jeg funnet på nettet, det blå mønsterarket er et juleark fra Ladybug and friends. Det beige mønsterarket er en rest jeg hadde liggende som jeg ikke vet hvor kommer fra. Ellers har jeg brukt stempel fra Kreativ Hobby, halvperler og blomster.

mandag 8. februar 2010

Besøk Mette sin blogg, og se alt det fine hun har laget, og selvfølgelig denne flotte candyen.
Åpen til 15. februar

Easelkort

Utfordring # 10 hos Sketchy Colors denne gangen var å lage noe etter skisse, skisser er alltid moro:) Nå prøvde jeg meg for første gang på et easelkort, og synes selvfølgelig det var moro.
Stempelet er fargelagt med Pro Marker.
Blomstene har fått et tynt lag med glitterlim (crystal) etter at dem er bundet sammen og limt på kortet.
Her har jeg valgt å skjære ut en oval som det kan skrives en hilsen på.

Stempel: Motiv - Bildmålarna, sommerfugler - Kreativ Hobby, tekst - papirloftet

Mønsterpapir: Webster's pagees, coco collection

Sverting av kanter: Colorbox, creamy brown og chestnut roan

lørdag 6. februar 2010

Morsdag

Til Scrappekammeret sin første utfordring var temaet mor/mamma. Jeg har valgt å lage en kurv som kan fylles med noe godt.
Jeg har lagd et "skjelett" i bazzil, slik at kurven blir stødig. Deretter har jeg kuttet strimler på 1,5 cm, som jeg har flettet rundt "skjelettet".
Motivstempel fra Magnolia som er fargelagt med Pro Marker. Annen pynt er knapp, charms og swirl.

Teksten er skrevet med tynn tusj.
Her har jeg bundet sammen blomster i ulike farger og nyanser, samt at jeg har limt på halvperler i brunt.

onsdag 3. februar 2010

Bursdagskort

Jeg har laget dette kortet til Create4fun sin skisseutfordring # 27. Jeg har brukt mønsterark fra en av mine favoritter, Maja Design. Stempelet er fra Magnolia, og er fargelagt med Pro Markers, videre har jeg pyntet med halvperler, blader og blomster som jeg har hatt litt glitterlim (crystal) på.

Babykort

Jeg har valgt å lage et babykort til skisseutfordringen til Stampartic. stempelet er fra Magnolia og mønsterarket er fra Melissa Franses, ellers har jeg brukt swirl i blått og sølv, blomster og bånd. Motivet er fargelagt med Pro Markers.
Related Posts with Thumbnails