søndag 30. mai 2010

Ei god venninne fyller 40!

Nå har det blitt lite kortlaging og blogging i det siste, håper at jeg har bedre tid nå som eksamen er unnagjort. Jeg har laget et kort etter skissa til Midnight Madness, deres skisser er alltid så bra! Mønsterark fra Maja Design, stempel fra Magnolia som er fargelagt med Pro Marker, swirl fra Prima, blomster og blonde fra Wild Orchid. Jeg har tredd en tynn remse av bazzil gjennom blonden.


torsdag 20. mai 2010

Nok et rosa kort...

Skissene til Midnight Madness er alltid en fornøyelse! Denne gangen har jeg valgt et rosa og grønnstripete ark fra Maja Design, kanskje ingen overraskelse... Istedenfor knapper som var på skissa, har jeg valgt å bruke blomster. Det nydelige stempelet er fra Magnolia, og selvfølgelig fargelagt med Pro Markers.

Utfordringer:
Passion for Pro Marker, fantasy/mythology
A Spoon Full Of Sugar, cute & girly
C.R.A.F.T challenge, birthday/celebrations

Easelkort

Jeg har laget et easelkort etter skissa til Skethcy colors. Motivstempelet er fra Magnolia, mønsterark fra Maja Design. Ellers har jeg pyntet med charms, bånd, halvperler og blomster.


Utfordringer:
Kort'O'Mania, sitat, dikt, ordtak
Paper Sundaes, easelkort
Cup Cake Craft, Blooming Charming

lørdag 15. mai 2010

Tre totalt forskjellige kort

Nå er jeg ferdig med denne bestillingen, det var tre kort; et til bursdag, et til dåp og et til en kollega som skal gå av med pensjon. Dette første kortet sender jeg til skisseutfordringen til Midnight Madness. Stemplene er fra Magnolia og mønsterarkene er fra Maja Design. Blomsterranken har jeg bundet selv.

Dette blei et fryktelig dårlig bilde... det er ikke lett å se, men mønsterarkene kommer fra Melissa Franses, bildet har jeg funnet på nettet og swirlen er fra Storyteller.
Enda et uklart bilde... Dette kortet skulle til ei dame som går av med pensjon.

Oppdragsgiveren ville gjerne symbolisere at nå var hun fri, mens de andre fortsatt var "fanget". Det skapte en del hodebry å finne ut hvordan jeg skulle løse den oppgaven, resultatet ble slik.

lørdag 8. mai 2010

Bryllupskort

Jeg fikk i oppdrag å lage et bryllupskort, og det skulle være med fyrasker. Jeg gikk mange runder med meg selv i å tenke ut hvordan det skulle bli. Det har blitt mye rosa i det siste, så jeg hadde lyst til å bruke noen helt andre farger. Da jeg fant dette flotte mønsterarket fra Maja Design gikk det av seg selv...
Motivstempel, blonde, ringer og hjerter er fra Panduro, tekststempelet mener jeg er fra Kort og Godt. Motivstempelet er embosset med sølv. Det sorte båndet er fra Kremmerhuset, swirl fra Storyteller, knotter fra Tim Holts og blomster fra Wild Orchid. Sommerfuglene er stanset ut med hjørnepuncheren til Martha Stewart.


Kortets innside


Utfordringer kortet går til:

Sukkersøtt, utfordring # 83, til lykke med dagen

C.R.A.F.T Challenge, utfordring # 49, cake - wedding - birthday

fredag 7. mai 2010

Konfirmant

I dag blei det et konfirmasjonskort til nabo'n. Kortet er laget etter skissa til Sketcy Colors, og til temaet til Kort'O'Mania som var motivstempel og metallpynt. Motivstempelet er fra Wiff Of Joy, tekststempelet er fra Stempelglede, papir fra Ladybug og sommerfugl fra Kort og Godt.

Folderen i midten er til å legge penger i. Jeg har tegnet rundt dies fra Spellbinders, og klipt ut.

onsdag 5. mai 2010

Telyskort

Endelig har jeg prøvd meg på et telyskort, og det var moro. Det er jo også en koselig å gi bort til vertinnen. Oppskriften til dette fant jeg gjennom bloggen til Marianne, hos henne er det forresten masse inspirasjon å hente.


Tilda er fargelagt med Pro Marker, og tekststemplene kommer fra Stempelglede.


Utfordringer jeg sender kortet til er:

Midnight Madness, skisse

Pro Marker Challenge, tema: gratitude

Cup Cake Craft Challenge, 3 papir, 3 blomster, 3 bånd

lørdag 1. mai 2010

Endelig!

Endelig er jeg ferdig med prosjektoppgava, ei uke før tida!!! Nå er det bare eksamen igjen, så nå kan jeg sånn smått begynne med ting som er moro igjen:) Jeg har laget et konfirmasjonskort, enkelt med lite pynt, men jeg synes dette mønsterarket fra Melissa Franses er så fint, så jeg ville ikke "gjemme" det bak masse pynt.
Motivstempelet er fra Magnolia, og det er fargelagt med Pro Marker. Tekststemplene er fra North Star Samps og Stempelglede. Rammen rundt Tilda er laget med Spellbinders og satt på 3D-puter.

Bak det rosa bletet er det tenkt å legge penger.

Utfordringer dette kortet går til:

A Spoon Full Of Sugar, 3D something

Midnight Madness, skisse

Nordsalten Hobbyklubb, konfirmasjon

Related Posts with Thumbnails