tirsdag 20. juli 2010

Tilda i huske

Jeg har nylig fått den fine huska somTilda sitter i og bordpuncher fra Martha Stewart, det måtte jo prøves!!! Mønsterpapirene er fr Maja Design, swirl fra Prima og perler fra Kort og Godt. Tilda er fargelagt med Pro Marker. Jeg har også brukt glitterlim; sølv og diamond. Kortet er laget etter skissa til Midnight Madness. Kortet går også til Sweet Stampin Challenge, der det var et bilde til inspirasjon.


mandag 19. juli 2010

Tilda

I dag har Gry-Beate og jeg sitti og kosa oss med kortlaging hele dagen! Det var utrolig koselig. Vi hadde også besøk av min goda nabo Siri ei lita stund. Resultatet fra i dag blei bl.a. et Tilda kort. Kan du tenke deg noen søtere jente? Ho er bare så nydelig. Til borden har jeg brukt puncher fra Martha Stewart, i denne har jeg tredd et smalt organzabånd i brunt. Tilda er fargelagt med Pro Marker.

Blomster fra Wild Orchid Craft med litt glitterlim på. Perler fra Kort og Godt.

Utfordringer:

Totally Tilda Challenges, tema: sjokolade

Just Magnolia, skisse

Magnolia Down Under, årstid: høst

Totally Gorjuss, "thinking of you"

Et enkelt kort

Dette blei et enkelt kort i siste lita til Midnight Madness sin utfordring. Det nydelige stempelt er fra Magnolia

søndag 11. juli 2010

Et enkelt kort med lite pynt

Tanteungen min fyller 25 år neste helg, og da synes jeg det passet fint med et grønt kort. Det er laget etter skissen til Midnight Madness, deres skisser er alltid veldig flotte og inspirerende. Denne gangen har jeg valgt å ikke fargelegge kjolen til Tilda, har bare hatt litt glitterlim i kantene. Mønsterarkene fra Ladybug and Friends har jeg fått av en god nabo, blomster og halvperler er fra Kort og Godt. Kortet blir også sendt til Just Magnolia, utfordringen deres var 3 blomster, 2 papir og 1 bånd.


Lenge siden sist

Nå er det lenge siden jeg har lagt noe inn på bloggen min, det er ikke alltid tiden strekker til... Her har jeg laget et bursdagskort som jeg sender til Stamp Something, der skulle du bruke 1 papir, 1 bånd og 1 bilde. Motivet mitt er fra Magnolia, ho er jo bare helt nydelig! det lekre mønsterarket er fra Melissa Franses, blomster og hjerter er fra Wild Orchid Craft.



Related Posts with Thumbnails