mandag 18. oktober 2010

Tre kort fra Ski-treffet

Da er Ski-treffet over. Det har vært ei kjempefin helg med mange inntrykk, mye inspirasjon, lite søvn og noen få kort. Det var så moro å møte noen av jentene jeg følger bloggene til. Gleder meg allerede til neste treff! Her kommer tre av korta jeg laget.11 kommentarer:

Lenas kort sa...

Tre nydelige treff kort :-)Høres ut som en flott helg :-) Håper å komme dit i Mars.Skjønner jo att jeg har gått glipp av noe stort ;-) Ha en flott kveld :-)

Pink lady sa...

Takk for sist, Jorunn:-) Kjempe koselig å hilse på deg IRL! Tre nydelige kort du laget på Ski-treffet!! Måtte lifte det ene brettekortet ditt..nå har jeg bilde så det blir nok et til, ja. Takk for lånet av Magnolia jule stempler også:-)
Gleder meg til neste treff allerede.

Klem Laila.

Wenche sa...

Hei hei Jorunn!! Det var bare så hyggelig å treffe deg IRL!!! ja, det blir sene kvelder og lite søvn, men det er det verdt :) Og du fikk da jammen meg laget 3 nydelige kort også. Gleder meg til å treffe deg igjen til neste treff..ja for du blir vel med :)
Go'klem, Wenche :0)

M@rit sa...

Hei!
Tre nydelige kort fikk du laget, jeg er heldig som har sett dem "med fingrene" også!

Koselig å hilse på deg i helgen, denne bloggen kommer jeg nok innom igjen! :D

Gro sa...

Takk for sist. Veldig koselig å treffe deg.
Tre kort på treff er slett ikke dårlig. På mitt første i vår tror jeg det ble 1,5...
Herlige brettinger var det og.
Klem :o)

Mona sa...

3 nydelige kort du har laget!
Artig bretting, den må jeg prøve.

Ha en fin dag!
Mona :-)

Pia sa...

super rålækre kort, flot dekoreret og lækker foldeteknik
knus Pia

Therese sa...

Jeg ser dere "skitreff scrappere" virkelig har blitt inspirert av disse brettekortene. Mange som har lagt ut slike på bloggene sine etter treffet ;) Disse ble skikkelig fine. Lekre ark og pynt. Henry på ski var jo bare kul da. Klem :)

bestevenn sa...

Så nydelige kort du har laget, alle sammen. Har sittet og studert nøye igjennom alle sammen. Så hyggelig å treffe deg. Nå gleder vi oss til et minitreff her med dere. Har lagt meg til som følger av bloggen din. Hege

Anonym sa...

Nydelige julekort! Hørtes ut som du har kosa deg på treff:))
Go klem

Anonym sa...

Kjempe nydelige kort, Jorunn! Nå er det på tide å møtes litt igjen =) Må få laget noen kort:D var så koselig og sitte med dere atte :) ha en fin helg, klem fra meg =)

Related Posts with Thumbnails